Hyres­värd

HomeNow är till för att hjälpa dig som hyresvärd som på ett tryggt och säkert sätt vill hyra ut din bostad i andrahand. Vi vet att det kan vara en lång och utdragen process som är tidskrävande och där kliver vi in för att underlätta arbetet. Vår idé går ut på att HomeNow sköter hela kontakten och uthyrningsprocessen med hyresgästen. Vi vill att du sparar din tid till annat och ger oss uppdraget att sköta hela processen.

Du som hyresvärd signerar ett uppdragsavtal med HomeNow som ger oss rätten att sköta uthyrningsprocessen och detta är självklart inget bindande.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt hyresgäst därför finns HomeNow som enbart kommer presentera hyresgäster utifrån era önskemål. HomeNow har även krav på att hyresgästerna måste ha ett svenskt personnummer och ha ett arbetsavtal under uthyrningsperioden.

Efter att ni visat intresse kommer ni bli kontaktade av oss inom 24 timmar för ett första personligt möte där vi går igenom information om bostaden, era önskemål om hyresgäst samt att vi går igenom uthyrningsprocessen.

HomeNow ordnar totalt tre visningstillfällen å hyresvärdens vägnar. När matchning av hyresgäst uppstår och båda parter är nöjda kommer HomeNow utfärda säkra avtal som signeras genom BankID. HomeNow besiktigar bostaden vid inflyttning och utflyttning för att säkerställa bostadens skick.

Fyll i nedan formulär, så hör vi av oss inom kort

Så funkar det i 6 enkla steg

Första kontakten

Efter visat intresse kontaktar vi er för att få all information om bostaden.

Nu börjar marknadsföringen av din bostad!

Visning

Visning av bostaden sker cirka en vecka efter marknadsföringen. HomeNow ordnar tre visningstillfällen.

Dagen efter visningen kontaktar HomeNow samtliga intressenter för avstämning.

Kontroll

Efter visningen gör HomeNow en noggrann kontroll av de intresserade hyresgästerna. De som uppfyller kraven blir presenterade för dig som Hyresvärd.

Du har alltid sista ordet om vem du väljer som hyresgäst!

Avtal

När hyresgästen blivit vald signeras kontrakt genom svenskt Bank-ID.

Inflyttningsdag planeras in!

Inflyttningsdag

På inflyttningsdagen besiktigas bostaden av HomeNow.

Här betalas även den första månadshyran ut till dig som hyresvärd!

Utflyttning

Vid avtalets förfallodag besiktigas bostadens skick.
Nu får du som hyresvärd tillbaka dina nycklar och bostad!